https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=%3Clink+rel=%22shortcut+icon%22+href=%22https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3221413/images/2012/kamera_ikon_507461c99606ee5886bc732e.png%22%3E&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Ledig again

supergammal bild..
 
Idag har jag varit ledig igen eftersom att det var utvecklingssamtal i skolan och jag har det i April så det var chill! Jag har softat sönder i min nybäddade säng och enda gångerna jag rört på mig idag var när jag åt frukost och när jag duschade hahaha. Ska till samma kompis som jag pratade om i videobloggen ikväll och kolla film. Puss

Room tour #2

Ledig idag

Hejsan hallå! Idag är jag ledig från skolan så sitter just nu och dricker te på min balkong i morgonsolen! Riktigt varmt ju, 20 grader i solen, najs!
Ska strax börja fixa mig och sen ska jag ta tåget till Täby centrum och ta en fika med Viktor. Hoppas er måndag blir bra!

Every hello ends with a goodbye

En söndagsvlogg

EARTH HOUR

 
GLÖM FÖR TUSAN INTE ATT SLÄCKA OCH STÄNGA AV EL IDAG MELLAN 20.30-21.30 

Let's go to space

Handledarutbildning

Wromwrom.. Har precis tagit första steget mot körkortet mina vänner! Idag kl 10 var jag på körskolan och satt där i 4 timmar och är nu snart redo att åka ut och burna på vägarna ;)
Jag och hela familjen ska strax ta en tur till stockholm innerstad och äta på en fin resturang med farmor och farfar, och efter det blir det Jerry Williams konsert! Det är farfars överrasknings 75års present. Ska bli jättemysigt, aldrig lyssnat på Jerry Williams dock men det blir förmodligen jättetrevligt! Puss och hej
 

Söndagen med mamma

I söndags så bestämde sig jag och mamma oss för att ta en tur på isen och sen gå in och värma oss med te och våfflor på ett fint café precis vid vattnet där vi bor. Det var så mysigt att få prata lite med henne. Känns som att ju äldre man blir, ju mindre berättar man för sina föräldrar, för att det blir mer och mer saker man är rädd för att de ska få reda på och sen se på en annorlunda. Så tycker jag iallafall. Men nu har vi pratat och hon förstår mig bättre än vad jag förväntade mig <3 Bilder tagna med Canon Powershot G12.

Mina extensions

 
Här är mina extensions före och efter färgning. Jag lät frisören färga mitt löshår medan vi ändå höll på. Vad tycker ni är snyggast?  Sista bilden är förresten tagen med min Canon Powershot G12.

Mitt rum

Jättemånga som ville se hur mitt nya rum ser ut. Det är inte helt klart än som ni ser, men en liten förhandsvisning kunde jag bjuda på tänkte jag ;)

 

Du är det!

Fuck the game

Appertiff

Emma tog lite bilder på mig igår när vi satt och redigerade musikvideon. Hoppas den blir klar snart så ni får se den! :)

too kool 4 skol

Vi sitter inne på vår 3timmars svenskalektion och har jättetråkigt.. herrååå

Videoblogg numero dos

 

Splattttt!

Brownie

Det var en person som gissade rätt på den big surpisen. Jag färgade håret mörkbrunt! Vad tycker ni? 

Produktiv söndag

Idag har jag hunnit med mycket för att vara söndagsseg. Jag har sorterat en stor jävla klädkorg fylld med två tonårstjejers kläder (mina och min systers), vikt in och hängt upp 2 korgar tvätt i min garderob, städat mitt rum och pluggat SO och lite idrottsteori, och redigerat lite bilder. Ikväll ska jag och min vän Rebecca även till gymmet så det räknar jag också in i min produktiva dag! 
Imorgon är det måndag igen, och jag kaaaaanskekanskekanske kommer göra en stor ändring då! Vi får se hur det känns imorgon helt enkelt! Sen ska nog Emma sova här eftersom vi har studiedag på tisdag. Hoppas ni alla har haft en grym vecka och nu börjar nästa! Pussss

Videoblogg med Emma

 
Igår var jag hemma hos Emma för första gången och hon hade fått en fråga om hon kunde göra en videoblogg. Vi började seriöst men det blev alldeles för stelt så jag klippte ihop de roliga delarna till en video istället (dvs alla delar) ;)
Ni kan läsa hennes blogg häääär

Idag

Grafisk kommunikation

Här är min affisch som jag gjorde på grafisk kommunikation i skolan till en temadag vi ska ha om sex. 
Lite gullig eller vad tycker ni? ;)

Lite nostalgi

Lite smågamla bilder som jag hittade på min gamla dator

Min instagramlördag

Idag åt jag en grymt frulle med vaniljyoghurt, färska hallon och jordgubbar! Efter det så fixade jag iordning mig och drog solo till centrum och gjorde en snabbshopping på 30 minuter men fick iallafall med mig 6 saker! Det är så mycket lättare att shoppa när man är själv tycker jag! :) 
Sen efter det blev jag hämtad av mamma och syrran och så åkte vi som sagt och kollade på Pitch perfect. Blev en bra dag trots allt. Har fått kommentarer och frågor om jag och Erik inte är tillsammans längre, och nej det är vi inte. Jättetråkigt, men allt har ett slut liksom. Älskar honom fortfarande och vi är fortfarande vänner så don't you worry. Ska inte skriva mer om det nu, men nu vet ni. Kram!

Pitch perfect & Fat Amy

 
 
Var i stan med mamma och min storasyster idag och såg Pitch perfect. Seeeeriöst den bästa filmen jag sett. Skämtar inte ens! :')   Sen att Fat Amy är med i den är liksom pricken över i:et så sjukt mycket. Har ni ine sett den så gööööör det! 
Follow on Bloglovin
RSS 2.0