https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=%3Clink+rel=%22shortcut+icon%22+href=%22https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3221413/images/2012/kamera_ikon_507461c99606ee5886bc732e.png%22%3E&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Julmiddag

Ouppdaterad blogg

Hej babes! Har inget att blogga om för tillfället. Kom nyss hem från en 2 timmars prommis med en killkompis. Imorgon drar jag till Erik i Leksand. Puss! 

Only know you've been high when you're feeling low

Free fallin'

tell me your secrets, and ask me your questions

Clothiessss

Det här får bli dagens klädbild, haha mest lite med Alma

Julklappshandling

Igår var jag och min gode vän Adrian i stan och handlade julklappar. Jag behövde köpa till min släkt och även lite saker till mig själv. Jag tog bara några bilder men jag tänkte lägga upp dem iaf. Tröjan köpte jag när jag var där, och bilden med massa människor framför en bioduk är min klass när vi räknade ner till 12/12-12 12:12 :)

Skulle jag passa i..

 
Bruna ögon!? Har lekt lite i photoshop, vad tror ni? ;)

NÖDINLÄGG

Hej på er! Är det nån som är bra på bloggdesigners? Jag har laddat ner en som jag skulle vilja ha men blogg.se har ju ändrats på tillexempel kodmallarna. Startsidans kodmall som jag vill ha ser ut såhär:
 

{% for entry in entries[:15] %}

{{ entry.title }}

{{ entry.body }}

KOMMENTERA HR({{ entry.comment_count }}) 

 

 

{% endfor %}

 

 

Info om dig

Hr skriver du om dig sjlv!

 

 

Senaste inlggen

Kategorier

Arkiv

{% if linklist %}

Lnkar

{% endif %}

 

{% if booklist %}

Bcker

{% endif %} {% if musiclist %}

Musik

{% endif %} {% if movielist %}

Filmer

{% endif %}

 

 *** ///// # DESIGN BY ELVIRA NYBERG # ///// # COPYRIGHT # ///// ***

 

Det blir helt knas! Kan nån vänlig själv hjälpa mig?!

Dagens clothieeees

Lägger aldrig upp bilder på vad jag har på mig, och vet inte vad ni tycker men jag tycker det kan vara ganska kul faktiskt. Så lägger upp det idag så får ni kommentera vad ni tycker i kommentarsfältet, ska jag lägga upp detta oftare eller inte?

För skön

eller kolla hääääär 

Sommartider

               - jag saknar öland

BLOGRESPONSE

Sådär hörni! Nu har jag fixat en blogresponse/bloggsvar, högst uppe i vänstra hörnet på min blogg!
Klicka in där och fråga mig nåt! Kram

Såhär skulle jag vilja se ut just nu

Idag har jag en sån otrolig fuldag så det är sjukt. Skönt då att man går i en skola där ingen bryr sig iaf! Eller nästan då... Jag hittade den här bilden i mitt arkiv från i somras. Få mig att se ut så nuuu

Jag tänker inte ta åt mig

Min lördag och söndag hittils i instagramformat

Lördagskvällen bjöd på lussebullar och Harry Potter maraton...
Imorse när jag tillslut efter många "neeeeej jag vill intääääääh" och men, klev upp, så stod det här framdukat på bordet. Min lilla älskling är så fin så.
Baby drack varm choklad med grädde i.
Han sa att jag var fin. Jag kollade mig i iphones egokamera och fick se det här. Jag tror pojken är blind.
 

När jag är ensam hemma och ska sova....

det kan ju inte bara vara jag?!!? :'D

Åh vad ni är fina.

Det här betyder. Så jävla mycket. ♥♥♥♥♥

Nobody said it was easy

Jobbiga människor

Alltså jag är så irriterad på en person just nu. Jag brukar inte skriva sånt här i bloggen men vissa har ju verkligen problem... När jag gick i högstadiet så var jag mobbad av ett gäng tjejer och ett tag var en hel grupp emot mig på facebook. Jag fick hjälp av lite familj och vänner och jag klarade mig igenom det som var den jobbigaste tiden i mitt liv hittils. Jag var ledsen och deprimerad varje dag och ville inte göra någonting, prata med någon eller träff någon. När jag började gymnasiet såg jag det som en helt ny chans att börja om från början och få en helt ny start.
 
Sen idag får jag reda på att en brud i min skola har skrivit elaka tweets om mig på twitter som retweetats och spridits. Jag blir så jävla irriterad bara! Förstår ni mig? Jag har aldrig pratat eller haft någon som helst kontakt med den här tjejen. Jag vet inte vad hennes "hat" mot mig är baserat på alls, och jag känner för att gå fram till henne på lunchen och fråga vad hennes deal är.
Har någon av er, mina fina underbara, blivit utsatt för liknande någon gång? Om ni har varit det, eller är det nu får ni gärna ta kontakt med mig så kan vi prata om det. Vet att det alltid är så skönt att prata ut med någon man inte riktigt känner och som inte kan döma en.
 
Förlåt om jag skrev ut om det här men blir så ledsen.

Studiofoton

right in this moment, this order's tall

Snökaos

Idag var det snökaos i min skola, och alla elever fick gå hem klockan 13. MEN, för mig som bor i Åkersberga så gick det inte att komma hem eftersom alla tåg, bussar och motorvägen var avstängda. Hur sjukt är inte det? Så alla elever var tvungna att va kvar i skolan i en timma cirka, minst. Jag och Emelie hade ju fotostudion så vi kunde chilla där. Men när vi var klara och jag ville hem vid 16-tiden och stod och väntade ute i yrvädret fick jag stå där i kylan och med snö piskande mot mig kalla ansikte, i FYRTIO JÄVLA MINUTER. Sen när tåget väl kom 40 minuter senare än vad det skulle, så var självklart alla vagnar fulla så jag stod längst ut i vagnen vid dörren och höll i mig. Heeelt sanslös dag. Men nu är jag iallafall hemma och har börjat redigera smått på bilderna! 
Kommer som sagt upp fler bilder snart!

En dag i en fotostudio

knasar som jag alltid gör 
 
Idag har jag och min fina vän Emelie hängt i skolans fotostudio! Mycket mer bilder kommer!

Fotoläxa

Vi hade i fotoläxa för ett tag sen att ta "konstiga kombinationer och oväntade bilder" 
Jag tycker det var en väldigt rolig uppgift för jag som inte är van att fota sånt här fick verkligen anstränga mig och "think out of the box" ;) Vet inte vad ni tycker, är det kul att se vad jag pysslar med i skolan? 

Första advent igår

Igår firade jag första advent med min älskling♥

det är sant.

Lussebullsbak med älskling


 
Follow on Bloglovin
RSS 2.0